perjantai 14. marraskuuta 2014

10. Liian pieni ego
Tämä ralli juontaa juurensa Rahtarien viimeisiltä ajoilta ja sitä taidettiin soittaakin jossain - tuolloin nimellä Liian pieni rekka. Se kertoi meikäläisen aaltopeltisestä Citroen AZU -ajokista, jolle sekä rekkakuskit että karavaanarit moikkaili.

Liian pieni ego -kappale nykymuodossaan on ensimmäinen kappale ikinä, jonka olen tehnyt ihan itteäni varten. Aiemmat rallit oli aina tiettyyn tarkoitukseen ja tiettyyn muottiin sidottuja esim. Kumikamelille, Rahtareille, Rättäristeille, Vegaaneille, Ammeessa pierijöille jne. Liian pieni ego oli ensimmäinen itsenäinen kappale, jonka ympärille voisi rakennelle jotain ihan muuta, tai jättää rakentamattakin. Onneksi ei jäänyt rakentamatta, tämä Tekramütisch on ihan v-i-t-u-n siisti.

Idea näiden pikkuruisten pöhköjen rallien tekoon tuli Eläin -yhtyeen Lauralta, joka myös miulle lauluakin opetti - kiitokset hällen molemmista. Ja arvon Kollegoille jotka lystin synttärilahjaksi kustansi. Noh, Laura kysyi päivänä muutamana, josko miulta löytyisi jotain zipaleita hällen ja valehtelin jotta juu kyllä löytyy. Taisin sitten hädissäni kursia kasaan 3-4 kummajaista, joista Laura kelpuutti vähiten väkivaltaisen ja häiriintyneen. Kappale oli lastenlaulunomainen pimputus, vähän kuin nämä Tekramütischit, mutta melkein normaali ja... Enempää en kerro, saatte bongata rallin ite jos ja kun Laura matskunsa valmiiksi asti tekee...

... Tästä tulee liian pitkä jorina ja tätä kaikkea on sivuttu jo Tekramütischin blogin avauspuheenvuorossa eli jätetään tämä suosiolla tähän...

Kovasti olen ylpeä siitä, että sain tuosta viulusta noinkin monta oikeaa ääntä ja vielä peräkkäin. Toivottavasti ei menny ihan kaikki oikeat ja jääny jälelle vaan ne väärät, niitä tuntuu olevan siinä jo muutenkin ihan liikaa.

Toppo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti