keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

TUHANNET JA YHDET KIITOKSET BOTANIA JA SEN PIILEVÄT MUSIIKIT 11.7.2017Hyvää kannatti jälleen odottaa, sillä sen verran mahtavat oli T-yhtyeen soitot 11.7.2017 Joensuun Botaniassa järjestetyillä Piilevän musiikin festivaaleilla.

Soitannollisesti ja pokeriteknisesti ei ehkä ylletty parhaimmillemme, mutta tunnelma oli niin uskomaton että sitä on likipitäin mahdoton näin sanallisesti kuvailla. Kokeillaan nyt kuitenkin, ihan kiusallakin...

Soittopaikaksi oli varattu LINTUHÄKKI, joka oli sen verran kapea, ettemme lievästä kaitaluisuudestamme huolimattakaan soittopeleinemme siihen mahtuneet sen normaaliksi tarkoitetussa "pystyasennossa". Ongelma ratkesi, kun sen kaatoi kyljelleen, mutta sitten haasteeksi tuli kapeista pohja-aukoista sisälle ja ulos kapuaminen. Tosin tätä haittaa ilmeni vain sisäänroudausvaiheessa, esityksemme loppuminuuteilla kun kömmimme ulos esityksen päättyessä, kun kömmimme sisälle uudelleen taputusten jälkeen, sekä kun kömmimme ulos lopullisesti viimeisenkin lisänumeron päätyttyä. No, olihan sitä ongelmaa myös ulosroudausvaiheessa mutta sitä ei lasketa.Upouusi savukoneemme toimi loistavasti savustaen keikan alkuminuuteilla kiusanneet itikat hevonkuuseen sekä runsaslukuisen yleisön kimppuun. Häkin edusta täyttyi hyvissä ajoin ennen T-shown alkua ja täynnä se pysyi ihan loppuun asti. Soitimme kappaleita melko tasaisesti kaikilta äänitteiltämme, keskimäärin 2 kappaletta / julkaisu, pääpainon kuitenkin pysytellessä juuri julkaistavan, Kolmannen tuotantokauden niputtavan TM44+4 kokoelman materiaalissa.

Edellisestä T-esityksestä oli jo sen verran aikaa, että meidät molemmat yllätti materiaalimme monipuolisuus ja pöhköys, mikä aiheutti hiukan ylimääräistä kikattelua ja tirskuntaa sekä kappaleiden aikana että niiden välissä. Taisimmepa joutua aloittamaan muutamat kappaleet useamman kerran ennen kuin ne saatiin esitettyä. Noh, onneksi yleisöä asia ei tuntunut suuremmin haittaavan. Olettaisin että tapahtuman ilmaisuus lisäsi höpsöttelytoleranssia ja tahattoman komiikan kestävyyttä.Kovasti mieltä lämmitti, kun järjestävän organisaation edustajat Jussi ja Noora, nimet muutettu, kutsuivat meidät ensi vuodelle uudelleen. Mieltä lämmitti miltei kuumotukseen saakka myös ihailijalahjana saadut miltei uunituoreet limput! Sama taho ihailulahjoi edellisellä kerralla pullollisella laadukkainta punaviiniä! Nam ja kiitos!

Toivottavasti seuraavaa Tekramütisch -keikkaa ei tarvitse ihan kesälle 2018 asti odotella.
Statistiikka ja viiliksiä
- tunnelma lämmin, aurinkoinen ja mahtavan rento
- upea miljöö
- hieman kikattelevainen yhtye
- yleisö (n. 50 henkeä), iloista ja vastaanottavaista, kannustavaa ja palkitsevaa
- uutta TM44+4 cd-äänitettä myytiin ennätykselliset 18 kappaletta.
- leipä oli todella maukasta ja paahtimessa se tuntui vain paranevan
- itikanpuremia 1 kpl Jukan otsassa
- punkkeja 0 (nolla)
HUOMIO - OBS! 
Ensi viikolla (vk. 29) rakennamme TM44+4 cd-äänitteen nettimyyntitragedian ja toimituspläänin, jotta se saadaan tarjolle kaikille halukkaille jotenka tarkkailkaa blogiamme, älkääkä törsätkö rahojanne sillä välin kaiken maaliman turhuuksiin!

Videokuvaa!
Hovikuljettajamme ja -narrimme herra "Crocsy Music" Haikonen teki esityksestämme pienen Periscope -purosen ja se on katsottavissa täältä:

Tekramütisch @ Botania 11.7.2017

Eikä tässä vielä kaikki, myös Piilevän Musiikin Jari oli valppaana ja tallensi ihan koko shown ja se näyttää tältä:


- toppo -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti