maanantai 24. heinäkuuta 2017

MYYTÄVÄNÄ 75 KPL TM44+4 CD-ÄÄNILEVYJÄ!Kuten jotkut saattoivat huomatakin, olemme juuri julkaisseet Kolmannen Tuotantokautemme digiäänitteet myös TM44+4 cd -äänitteenä.

Painos oli vain ja ainoastaan materiaalisesta köyhyydestämme johtuen kovin pieni, joten äänitteitä riittää vain nopeimmille. Vino pino levyjä myytiin jo Botaniassa ja osa meni ns. promootiokäyttöön, mutta näyttäisi siltä että ulosmyyntiin jää kuitenkin peräti 75 kpl. Kappalehinnaksi sovittiin 12€ ja hinta sisältää nimikirjoituksin varustetun TM44+4 cd:n sekä postituksen kotimaahan laadukkaassa kuplamuovikirjekuoressa.

Äänilevyjä on siis rajoitettu erä ja ne myydään tilausjärjestyksessä niin kauan kuin tavaraa riittää. Tällä kertaa emme asettaneet ostorajoitusta eli voit ostaa vaikka pukinkonttiin!

Tilaus:
Lähetä sähköpostia osoitteeseen tekramutisch@gmail.com ja viestin otsikoksi TILAUS: TM44+4 ja saat tarkemmat ohjeet vastausviestinä.

Lamasta ja laskusuhdanteesta johtuen joudumme pyytämään ennakkomaksun, mutta siitä tarkemmin kun tilauksia alkaa ropista.

 -toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti