maanantai 3. heinäkuuta 2017

TM44+4 -KOKOELMA JA BOTANIAN PIILEVÄT MUSISOINNIT!Missä Tekramüütiköt luuraa 3.7.2017?
Perinteinen Tekraviikko menee tänä armon vuonna 2017 hieman pienimuotoisemmaksi, sillä meillä on vain 1 esiintyminen, joka on myös koko vuoden toistaiseksi ainoa. Harmillista sikäli, sillä meillä olisi kymmeniä ja taas kymmeniä uusia kappaleita joita haluaisimme teille elävinä esitellä.

Tämän vuoden Tekraviikon kohokohta on Piilevän musiikin festivaaleilla Joensuun Botaniassa tiistaina 11.7.2017 klo. 16:00. Sen lisäksi, että juhlistamme vuoden ainokaista esitystämme uudella entistä monipuolisemmalla ohjelmistolla, julkaisemme myös Kolmannen tuotantokauden kaikki digijulkaisut niputtavan TM44+4 -kokoelma CD:n.

Digijulkaisujen vähäisestä myynnistä johtuen jouduimme jälleen ottamaan vain hyvin pienen painoksen, joten äänitteitä riitää vain nopeimmille. Aiempien vuosien julkaisujen yhteydessä säädetystä ostorajoituksesta päätimme luopua tällä kertaa, sillä tarvitsemme kaikki mahdolliset rahat mitä laillisen keinoin on mahdollista saada kokoon.

... Nyt tosin hieman jännittää, sillä levyt eivät ole vielä saapuneet Painosta ja Toimittaja ei vastaa sähköpostitiedusteluihimme…

Botaniassa nähdään!

-toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti