maanantai 14. maaliskuuta 2016

TM3/2016 VALMISTUU!
Huh-huh, eipähän sitä 2014 elokuussa hokattu mitenkä rankaksi tämä julkaisutahti muodostuukaan. Ensimmäinen tuotantokausi meni vielä hupsuttelun ja haihattelun merkeissä, mutta suorituspaineet kasvavat ihan huomaamatta. Jokaiselle äänitteelle pitäisi keksiä jotain uutta ja jännää, vaan 2 miehen duon rajat tupsahtavat vastaan yllättävän nopeasti, etenkin jos jokainen tekele on pystyttävä esittämään myös livenä ilman koneapua.

Mutta me teimme sen, taas.

Kysytte ehkä miten? Vastaamme: Hyvin!

TM3/2016 äänitykset valmistuivat perjantaina 11.3.2016 klo. 19:15, kun Ratsuväki -kappaleen alkufanfaari ja viimeinen triangelin isku tallentuivat Liiterin Tekratehtaan liukuhihnalle. 12 upouutta laulua sisältävä äänikollaashijöötipötkäle lähti juuri Väänäsen Jonen taikalaitokselle miksaukseen ja masterointiin. Julkaisun pitäisi tapahtua viikolla 12, eli Pääsiäiseksi on muutakin kuin piinaa tarjolla!

TM3/2016 kappalelistalta löytyy mm. seuraavia kappaleita: Ratsuväki, TÖMÖ, DKDPKP, HOPEKYKA ja Kyylä. Lukuisia uusia instrumenttejakin opeteltiin soittamaan ja mm. seuraavilla laitteilla tuotimme kappaleisiin lisää sävyjä ja nautintoja: triangeli, munniharppu, signaalitorvi, alttoviulu ja theremin.Perinteiseen tapaan Tekrajannujen Bandcamp -sivustolta löytyvän version mukana tulee DIY -kannet, TM3/2016 laulukirja sekä muutamia hyvinkin hykerryttäviä demoversioita TM3/2016 äänitteen kappaleista.


TM3/2016 äänitteen julkaisukeikka soitellaan Ravintola Kerubin 5 -vuotisjuhlagaalabailuissa 2.4.2016. Samalla estradilla T-miesten kanssa esittäytyvät mm. Kari Peitsamo ja Stan D. Upcomedian.

Mahtavata kevättä!

-toppo-

Suppikin löytyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti