sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Tekraviikon huipentuma! Kaksi esiintymistä yhden illan aikana! 17.7.2015!

Ilosaarirock Sulo-klubi, Lounge
Perjantaina 17.7. esiinnyimme Sulo-klubin loungeteltassa klo 20.15. Matka taittui Markun (nimi muutettu) turvallisessa kyydissä Laululavan laitamille kommelluksitta, tosin pari kertaa meitä ajelutettiin portilta toiselle kunnes oikea reitti löytyi. Perille päästyämme oikea telttakin löytyi nopeasti ja ei aikaakaan kun olimme kasanneet romumme esiintymiskuntoon, paikalla olleiden äänialan ammattilaisten alaisuudessa suoritettu "soundcheck" oli nopeasti "taputeltu". Laadimme "biisilistan" ja aikaa jäi nopeaan virkistäytymiseenkin.

Sovitulla kellonlyömällä aloitimme "keikan" vielä tietämättä, että tämä tulisi olemaan tähänastisen uramme yksi kirkkaimmista hetkistä. Laiva uppoaa aloitti tämänkin esiintymisen ja sitä seurasi neljä maistiaista tulevalta tuotantokaudelta, sitten siirryimmekin TM47-kasetin kappaleiden pariin. "Lavasoundi" oli kohdallaan, tempo pysyi kappale kappaleelta sovitussa nopeudessa, "välispiikit" eivät lähteneet täysin lapasesta, soitto ja laulu olivat melkein virheettömiä, savukone tuprahteli dramaattisesti oikeissa kohdissa. Hapannaaman lopussa olimme häkeltyä kun monilukuinen yleisö taputti tahdissa mukana, joku jopa lauloi! Tästä esiintymisestä ei ole virallista äänitallennetta, joten voisimme kuvitella että "bootleg-piireissä" käy piakkoin kova kuhina...

Pian munakello pirahti ja oli aika lopettaa. Muutama kasettikin oli tehnyt kauppansa viereisessä myyntipisteessä ja saimme jaella useammankin nimikirjoituksen kasettivihkoihin. Pääsimme esittelemään myös parhaita puoliamme lukuisiin valokuviin. Sitten romut autoon ja "back on the road" kuten alan sanonta kuuluu. Reittivalinta tuotti alkuun vaikeuksia ja jokaisella olikin vahva mielipide mitä kautta siirtyisimme seuraavaan kohteeseen. Äänet kohosivat kunnes Markku (nimi muutettu) murahti: se on "my way or highway". Hiljaisuus laskeutui autoon ja pian olimmekin perillä.



-jukka-

Topon tarpeetonta statistiikkaa:

Myynti:
- 13 kpl TM47 -äänikasettia

Tunnelma:
- kerrassaan verraton ja ihana

Yleisöä:
- n. 100 henkilöä

Setti:
- 33 + 10 minuutin encore

- toppo-

Popkatu-klubi, Teatteriravintola
Illan toinen esiintyminen oli Popkatu-klubilla teatteriravintolassa. Kasasimme laitteistomme ja suoritimme "soundcheckin". Virkistäytymisaika oli niukka mutta riittävä. Klo 22.00 aloitimme esiintymisen. Soitto ja laulu sujuivat mukavissa merkeissä ja pikkuhiljaa "välispiikit" alkoivat, ikävä kyllä, karata "lapasesta". Olimme vähän häpeissämme juttujen tasosta, mutta yleisö tuntui nauttivan eikä voida sanoa että meilläkään ei olisi ollut kaikin puolin "mahtava meisinki" ja "ätmös". Savukone tuprahteli terapeuttisesti draaman kaarta tarkasti vältellen. Kasettejakin meni illan aikana kaupaksi muutama kappale. Munakello pirahti kesken Bongon ja Tangon ja keikka päättyi siihen. Pikainen palautekeskustelu virkistäytymisalueella, romujen läjäys, kamat autoon ja se oli siinä, Tekraviikko päättyi vahvasti plussan puolelle. Kiitos kaikille tavalla tai toisella mukana olleelle!



-jukka-

Topon tarpeetonta statistiikkaa:

Myynti:
- 10 kpl TM47 -äänikasettia

Tunnelma:
- vallaton

Yleisöä:
- n. 50-70 henkilöä

Setti:
- 45 minuuttia

-toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti