lauantai 18. heinäkuuta 2015

Levy-Eskoilua ja sekoilua 16.7.2015

Tekraviikon toinen esiintyminen oli 16.7. kävelykadulla Levy-Eskojen liikkeen välittömässä läheisyydessä klo 17.00 alkanut TM47-kasetin julkaisukeikka. Saavuimme hyvissä ajoin paikalle Topon ohjastaessa ajokkiaan isännän ottein. Sää oli mitä mainioin ja tunnelma kesäinen, joten kasasimme romumme näyteikkunan eteen. Romut olivat kasassa ennätysajassa, joten esiintymistä edeltäneen ylimääräisen ajan päätimme käyttää virkistäytymiseen ja latautumiseen. Siirryimme tuokioksi läheiselle terassille ja viihdytimme toisiamme kaskuillen ja pöhköillen.
Pian olikin aika astua "lauteille", yleisöäkin oli muutama henkilö paikalla, ja ainakin yksi koira. Ilosaarirokkiin valmistautuvan Joensuun lukuisat äänet kuuluivat ajoittain yllättävän kovaa "stagelle" ja ajoittain olikin vaikeuksia kuulla omaa saati vierustoverin ääntä. Syykin selvisi esiintymisen jälkeisessä palautekeskustelussa: unohdimme tehdä ns. "soundcheckin", testasimme hätäisesti vain että kaikista soittimista ja mikrofoneista lähtee edes hieman ääntä. Äänitallennetta kuunnellessa tämä käy kiusallisen hyvin selväksi. Kaikesta huolimatta TM47-julkaisu"keikka" oli aivan mahtava asfaltin, nollakaljan ja kahvin makuinen elämys, ajoittain soitimme ja lauloimme melkein virheettömästi jopa useiden sekuntien ajan. Kasettejakin meni kaupaksi useampi kappale!

Kiitokset Eskoille ja yleisölle ja koiralle ja Jussille (nimi muutettu) virvokkeista!


kuva: Jute (nimi muutettu)

-jukka-

Toppo täydentää tarpeettomalla statistiikalla:

Myynti:
- kasetteja myytiin 15kpl 8€ käypään hintaan, 10 kpl jäi myyntitilille. Kannattaa käydä kurkkaamassa josko niitä siellä vielä on

Tunnelma:
- tunnelma mahtava ja ontuva. Kokeilimme muokata kappalelistaa lennossa ja sehän meni ihan huonosti. Tästä lähtien pysytään käsikirjoituksessa.

Yleisö:
- 10-30 henkeä + 1 koira

Setti:
- 45 min + 5 min encore

-toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti