maanantai 6. heinäkuuta 2015

LÄMPIMÄT TERVEISET SEUTUKIRJASTON TAKAPIHAROCKISTA!


Kuvat Anne Koponen


Perinteiseen tosikkomaiseen ja säntilliseen Tekramütisch tyyliin harjoittelimme jälleen ankarasti ennen esitystä, jotta pystyisimme antamaan maksimaalisen nautinnon sekä toisillemme, että myös yleisölle ja tällä kertaa siinä onnistuimmekin. Ainakin omasta mielestämme. Toki tunaroimme lähes entiseen tyyliin sekä soitto- että laulupuolella, mutta muuten kaikki meni oikein mehevästi.

Aiempia esityksiämme vaivanneet tempo-ongelmat olivat tipotiessään ja kappaleet klenkkasivat eteenpäin luontevaa vauhtia, jonka päälle oli mukava lauleskella ja soitella päin honkia.



Esityksen alkupuolta värittivät lievät tekniset ongelmat joiden syyksi lopulta paljastui allekirjoittaneen viallinen kitarajohdin, onneksi kaikki kääntyi parhain päin muutaman kappaleen kuluessa.

Muutenkin noudatimme aiemman Seutukirjaston esityksen hyväksi havaittua kaavaa, eli piilottelimme poistomyynnissä olevien nuottikirjojen sekä cd -levyjen väliin Tekramütisch -äänitteiden latauskoodeja. Vinkkinä voisin sanoa nimet Lars, Mikko ja Kake.



Meillä oli mukana Jukan ja Tekratoimiston toisen tytön omistama munakello, joka pirahti shown päättymisen merkiksi n. 45 minuuttia alusta ja sen päälle vetäisimme vielä pienet lisänumerotkin ja niiden kestoksi pyöräytimme 15 minuuttia. Ojalan laskuopin mukaan tuosta tulee 60 minuuttia eli vanha tunti.

Haluamme kiittää Seutukirjaston väkeä mukavasta konsertista, yleisöä aplodeeraamisesta ja kannustuksesta sekä Kahviota mainiosta zufeesta. Mukavaa oli!

-toppo-

Statistiikkaa 2.7.2015

- yleisöä n. 30 henkeä ja joitakin lokkeja tms. lintuja
- soittoaika 45 + 15 minuuttia
- levymyynti n. 2 kpl

Tunnelma
- leppoisa ja vapautunut

Settilista

1.   Laiva uppoaa
2.   Märkä saippua
3.   Pillillä pullosta
4.   Tihrusilmä
5.   Eksyksissä
6.   Herkut ja myrkyt
7.   Atomimehu
8.   Liian pieni ego
9.   Väärin
10. Lähde
11. Kuutamolla
12. Hapannaama
13. Kirjurinluoto
14. Atleetti
15. Bongo ja Tango
16. Kaivossa
17. Kalosseum
18. Dokumentti
19. Kantarelli
20a. Pesät, munat ja pyörät (1. säkeistö)

Encoret
20b. Pesät, munat ja pyörät (2. säkeistö)
21. Tekramyytti
22. Nahkaa, niittejä ja joustofroteeta
23. Pahvi
24. Nahjus
25. Sohvalla
26. Eläinpuistossa
27. Hiljainen saari

PS. Lisäämme lähiaikoina hieman livetunnelmia myös yhtyeen soundcloud -sivuston kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti