tiistai 6. helmikuuta 2018

Tekramütisch@Kulttuurikahvila Laituri 2.2.2018Kuva Janne Kuosmanen

Ou Bou! Kuluvan vuoden ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtui nopealla aikataululla ja pähkäilyllä mitä viihtyisimmässä Kulttuurikahvila Laiturissa perjantaina 2.2. 2018 klo. 20.15 - 21.02 välisenä jo ilmiöksi muodostuneen sitruunaisen munakellon tarkkaan jakamana aikana. Aika kyllä pysähtyi jo ennen esiintymistä herkullisten leivosten ja kahvin ajaksi. Hämmentävän runsaslukuinen ihmismeri oli saapunut ovista ja ikkunoista tursuen paikalle tarkastamaan illan pääesiintyjän, supermahtavan Suistamon Sähkön keikkakunnon ja siinä samalla ennen illan pääesiintyjää hämmentävän runsaslukuinen ihmismeri sai todistaa Tekramütischin esiintymistä.


Kuva Janne Kuosmanen

Ja mikä esiintyminen se olikaan! Ilta sisälsi runsaasti uusia ja ennensoittamattomia kappaleita Tekramütischin hämmentävän runsaslukuisesta katakombilogista höystettynä sponttaanilla, ontuvalla, nilkuttavalla ja samaan aikaan ojaan kaatuvalla tilanne"komiikalla". Kappaleiden soittotekninen suoritus sujui hämmentävän hyvin ja ajoittain liki virheittä huomioonottaen vähäisen harjoittelumäärän. Tosin muutama kappale ei oikein ole löytänyt vieläkään itseään mutta läpi menivät nekin. Soundit ja lavatekniikka olivat eittämättä parhaat koskaan Laiturilla kokemamme, tästä suuret kiitokset Suistamon Sähkön suvereenille äänenpaineentarkkailijalle Pauliina Saarmanille!

Esitimme seuraavat kappaleet seuraavassa järjestyksessä:

Itsekuriton *
Perhepotretti *
Kantarelli
Knallit kalliolla
Hiljainen saari
Karilla
Bongo & Tango
Kaupungin iloisin pikku gootti
Ricko *
Kylpy Tyttö
Minulla on kuusi
Podom-podom, myyp-myyp
Ylösalas
Lähtemätön *
Jytäpari
Natsimutsinaamujatsi
Kintut
Tihrusilmä
Fakiiri
Mutsis
Pillillä pullosta
Terveiset ja terkut
Jengi
Liian pieni ego
Nysä
Hapannaama
Pam
Herkut ja myrkyt

* Maailman ensiesitys

T-kauppakassikin oli mukana mutta kaupat jäivät tekemättä koska ujous, laiskuus, sohvan kutsu, kympin uutiset ja niin edelleen.

MUTTA, jos ja kun liki pakonomainen Tekramütisch-musiikin omistamisen tarve iskee, kääntykää toki rohkeasti puoleemme niin teemme parhaamme USKOMATTOMAN kilpailukykyisin hinnoin! Aikaisempiakin tallenteita on vielä hajakokoja jäljellä!Rakkaat lukijat ympäri maailmaa, nyt kynät kauniisiin käsiinne ja ottakaa rohkeasti yhteyttä paikalliseen keikkajärjestäjään ja hankkikaa Tekramütisch teidänkin illanviettoanne viihdyttämään. Soittoaikamme ovat MELKO joustavia kunhan ei liian myöhälle mene, hintamme kuluineen on myös TOTISESTI kilpailukykyinen verrattuna esim. johonkin toiseen huippuartistiin ja/tai orkesteriin!

Kaikkea kivaa ja hyvää teille kaikille sinne jonnekin!

Kunnioittaen

Tekramütisch


PS. YLEISÖKILPAILUN PAIKKA! 

Jos jollakulla on Laiturin keikalta valokuvia tai liikkuvaa kuvaa jaettavaksi ja ennenkaikkea varmaa tietoa mihin "setti" loppui ja mikä oli encoren 1. kappale, niin otapa yhteyttä, palkkiona TIII-latauskoodi!


Älä arkaile, juuri Tekratoimistosta saamamme tiedon mukaan 99% palkitaan! Onni voi potkaista juuri SINUA! ja TEITÄ myös! ja koodistakin voi aina neuvotella...

Ja iätöntä hokemaa toistaen: kuvan lähettäneille varma vastaus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti