tiistai 23. tammikuuta 2018

TIII ON TALLESSA!22.1.2018
Uusi vuosi ja uuden äänitteen viimeinen uusi kappale tuli valmiiksi - juhlan paikka sanoisi joku, mutta meillä ei moiseen haaskata aikaa, vaan rynnimme haikailematta, aikailematta ja haihattelematta kohti seuraavaa haastetta, joka on tulevan äänitteen miksaus ja masterointi!

Jokos kerroimme, että äänitteen nimi on TIII? No nyt se on sitten kerrottu. Jos tämä tuntuu liian vaikealta muistaa, niin sitä voi kutsua myös perinteellisemmin TM1/2018 -nimellä. Se tulee sisältämään 10 kappaletta Jukan ja Topon säveltämää, sanoittamaa ja sovittamaa säveliloittelua joiden innoittajana on yksi suurista 80 -luvun klassikkoalbumeista. Arvaatko mikä? Albumin kansittaa T -tiimin tuorein jäsen, Laiska Lajunen Vantaalta käsin.

Oikein tai väärin arvanneiden kesken ei arvota mitään eikä jaeta myöskään palkintoja tahi rangaistuksiakaan. Arpoa silti saa ja kannattaakin, sillä se on jännää ja kivaa!

Tässäpä tärkeimmät tällä kertaa...

Tai sitten ei, sillä meillähän onkin levynjulkaisukeikkajuhla Joensuussa, Kulttuurikeskus Laiturissa pe. 2.2.2018 jossa esitämme runsaasti sekä uusia että vanhojakin suosikkisävelmiä ennen illan pääyhtyettä, joka on supertaitava ja mukaansatempaava Suistamon Sähkö!

Zzzzap!

- Tekratoimiston tiedotusvastaava -


100%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti