perjantai 29. tammikuuta 2016

TM1/2016 ON VALMIS JA NAUTITTAVISSA!Eipä vielä viime viikolla oltu ihan varmoja siitä, jotta ehtiikö TM1/2016  kaikkiin sähköisiin kauppoihin ajallaan ja moitteettomassa kunnossa, vaan niinpähän siinä vaan kävi!

Kateelliset sanovat että oma kehu haisee, mutta tällä kertaa on pakko yhtyä TM1/2016 ennakkoraadin kommentteihin siitä, että kyseessä on lähestulkoon uskomattoman hyvä äänite, jollei suorastaan paras Tekralevy ikinä. Hirmu hyvä se on.TM1/2016  äänitteelle velhoilimme Jukan kanssa perinteiset 6 laulua / ukko teemana, mottona ja tavoitteena keveys, ilmavuus ja helmeilevä ilakoivuus ilman hapanta jälkimakua tahi laksatiivisia jälkivaikutuksia ja mielestäni onnistuimme siinä loistavasti.

Ilman surua ei tästäkään sessiosta selvitty: jo muutamia vuosikymmeniä uskollisesti palvellut Shubb-capo katosi mystisesti jälkiä jättämättä muutamia tunteja ENNEN vuoden viimeistä julkista esiintymistä 18.12.2015. Olemme luonnollisestikin järkyttyneitä ja suruissamme moisesta. Erääseen Liiteri-sessioon saavuinkin tyhjän kitaralaukun kanssa, niin on tapahtunut mieltäni myllertänyt. Suppi, kuten häntä rakastavasti kutsuimme, jos näet tämän: tule kotiin. - jukka-Kappalelistalta löytyy mm. seuraavia lauluja:
- Kaupungin iloisin pikku gootti, iloinen tarina iloisesta pikku gootista
- Jään laulu AKA olen pyörä., iloinen laulu jään laulusta. Kiitos nimestä, Wilco! (nimi muutettu)
- Möröt ja bööt, iloinen pikku laulu fobioista ja peloista
- Vaaraton mutantti, iloinen pikku laulu vaarattomasta mutantista
- Fakiiri, lumoavia mielikuvia nostattavia kielikuvia sisältävä tunnelmointi.
- Kuollut asento, salaperäinen tarina erään basistin seikkailuista. Kiitos nimestä, Tiina! (nimi  muutettu)

Sekä tietenkin monta monituista muuta tarinaa jännästä ja ovelasta ihmiselosta.

Äänite löytyy luonnolliseti meidän Tekrashopista , jonka Golden-Turbo-Spatial-Tekraedition pakettiin kuuluu 4 upeaa bonuskappaletta, TM1/2016 äänitteen DIY -kannet sekä TM1/2016 lauluvihko, jonka avulla pääset näppärästi mukaan Tekrameininkiin, mikäli soittimesi ja äänesi on viritetty 440Hz:iin!

Perusversiota, eli ns. Hannu Karpo editionia löytyy tietenkin Spotifystä, iTunesista sekä muistakin hyvin varustetuista nettimusiikkikaupoista!VIDEOKILPAILU - SKABANDERI

Tätä lukiessasi kilpailu on siis päättynyt, mutta mikäli sinulla on videokuvaa tarjolla niin voit lähestyä meitä sähköpostitse ja katsotaan mitä asialle on tehtävissä.

Itse kilpailuun tuli useitakin öh, "mielenkiintoisia" videoita tarjolle, mutta harmillisen moni oli ns. DIY-aikuisviihdettä, jota emme valitettavasti voi käyttää ainakaan TM1/2016 -kappaleiden kuvalliseen värittämiseen, mutta kyllä niillä käyttöä on. Terveellä heterolla tavalla tietenkin.

Videoiden editointi alkaa ensi viikolla ja niitä laitellaan näytille sitä mukaa kuin Tekralabran insinöörit niitä valmiiksi taikovat.

Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti kevättä ja uusia TM -äänitteitä!

Elämä on jännää, eiks jeh!

-toppo-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti