perjantai 15. tammikuuta 2016

TERVEISIÄ TEKROJEN TEHTAALTA - TM1/2016 VIDEOKILPAILU!


TM1/2016

Eilen oli se ilon ja onnen päivä kun saimme valmiiksi ja talteen viimeisen, 12. kappaleen tässä kuussa julkaistavalle TM1/2016 äänitteelle. Se oli Jukan kappale nimeltään Hiekkalaatikko (nimi muutettu) ja se oli vallan ihastuttavan laid back, cool ja rela stipale. Vähän kuin The Eagles, tosi vähän. Tykkäsin - Me like. Samantein paketti sähkötettiin Väänäsen konepajalle viimeisteltäväksi ja näyttäisi vahvasti siltä että TM1/2016 ilmestyy moitteettomasti ja ajallaan. Täsmällisyys on hyve.

Äänitteen teko sujui rennoissa merkeissä ja sessioita väritti ja piristi Joulupukin tuomat uudet lelut kuten Yamaha APXT2 kitara, Teenage Engineerinin PO-12 rytmikone, Yamaha Guitalele G1 sekä Digitechin jännittävä JamMan -looper. Tosin emme oppineet käyttämään JamMania emmekä PO-12 rytmikonettakaan, mutta jäipähän jotain jännää tulevillekin äänitteille!

VIDEOKILPAILU - SKABANDERI!

Harmillisesti näyttää siltä, että TM1/2016 äänitteen liitteeksi ei ennätetä laatia videoita, mutta yllättäkää Te, arvon Tekramusiikin ystävät ja vihulaiset meidät laatimalla videot TM1/2016 lauluihin! Arpa on heitetty ja jokainen arpa voittaa TM1/2016 äänitteen latauskoodin kaikilla herkuilla, useammasta heitämme mukaan bonukseksi KOKO Tekramütisch yhtyeen tuotannon, yli 70 upeaa ja jännittävää T -laulua!

Lähesty meitä sähkömaililla osoitteeseen tekramutisch@gmail.com ja saat tarkemmat ohjeet ja lisätietoja. Viestin otsikoksi VIDEO TM1/2016.

Tässäpä nyt tärkeimmät. Pihalla on pakkasta -29C ja ensi viikolla aloitamme Jukan kanssa TM3/2016 äänitykset.

Kyllä elämä on jännää puuhaa!

-toppo-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti