maanantai 11. toukokuuta 2015

TM5/2015 on jo jännän lähellä!
Perjantaina 8.5.2015 klo. 19:20 saatiin viimeiset TM5/2015 kappaleet valmiiksi ja samantien toimitettua Väänäsen Jonen hellään huomaan. Eilen sitten alkoikin jo satoa pukata, eli ensimmäiset versiot kappaleista Atleetti, Bongo ja Tango, Lähde, Puro, Sohvalla ja Tekramyytti putkahtivat Jonen myllystä meidän ihmeteltäviksi. Täytyy sanoa, että onpas mahtavaa matskua tulossa! Jone tuumasikin, että tulossa on paras Tekralevy ikinä, mutta ilmaisi myös huolestuneisuutensa meidän mielenterveytemme suhteen - on kuulemma hiukkasen hämäränpuoleista menoa. Palautetta se on positiivinenkin palaute!

Harmillisesti näyttää siltä, että emme saa millään ilveellä videorallia TM5/2015 -levyn tiimoilta, mutta yritämme paikata tilanteen tulevien julkaisuiden kanssa. Anteeksi ja sori.Levynjulkaisukeikkaa yritämme saada vielä toukokuun puolelle, mutta hankalalta vaikuttaa tilanne silläkin saralla. Muutamia mahdollisia paikkoja ja aikaikkunoita on vielä raollaan, mutta pahimmassa tapauksessa julkaisukeikka venähtää Kesäkuulle. Itse äänite ilmestyy onneksi suunnitelmien mukaisesti tässä kuussa.

"Jos TM11/2014 oli Beatlesin "My Bonnie", TM1/2015 Beatlesin "Hjälp", TM3/2015 Beach Boysin "No Vibrations", niin TM5/2015 on Kalle Päätalon koko kirjallinen tuotanto taustamusiikkinaan Grateful Deadin koko tuotanto nupit lounaassa soitettuna!" - Tuntematon viisastelija, nimi muutettu-

-toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti