perjantai 24. huhtikuuta 2015

TERVEISIÄ TM5/2015 SESSIOIDEN PUOLIVÄLIN PAREMMALTA PUOLELTA!




Jukan kanssa on oltu ahkeria ja sen kyllä huomaa, sillä toukokuussa julkaistava TM5/2015 on valmistumassa suorastaan etuajassa! Eilen lähti ensimmäiset 8 kappaletta Väänäsen Jonen ammattitaitoiseen miksauskäsitelyyn ja loput 6 valmistellaan tuotapikaa. Levylle on tulossa 14 upeaa ja jännittävää sävelteosta ja listalta löytyy mm. kappaleet Tekramyytti, Nahjus, Sohvalla, Pingviinit ja Kalosseum. Taisin kyllä kertoa tästä jo aiemmin, mutta toisto lisää tehokkuutta - sanovat.



Itse äänitykset ovat sujuneet todella mukavissa tunnelmissa, sillä olemme hankkineet uusia soittolaitteita kuten parempia kitaroita, digitaalisia vatkuleita ja vimputtimia, savukoneen sekä 4 discopalloa. Savukone tosin meni rikki hetki kun savustimme hiukan liian innokkaasti. Varaosa on tulossa.



Musiikilliset raja-aidat on kaadettu sekä mennen että tullen ja luvassa onkin lähestulkoon niin uskomaton musiikillinen ilotulitus, riikinkukko ja sateenkaari, ettei moista ole ennen nähty, saati sitten kuultukaan.



Levynjulkaisupaikka ja -ajankohta on vielä hiukkasen auki, mutta pommitamme sinnikkäästi kaikkia tuttuja ja tuntemattomiakin Ravintoloitsijoita, Botanisteja, Kahvitoloitsijoita sekä Huoltoasemoitsijoita parhaan paikan löytymisen toivossa. Tai ihan minkä tahansa joka huolii meidät.

Ihanaa kevättä rakkaat Tekramusiikin ystävät ja viuhulaiset

-toppo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti