maanantai 23. maaliskuuta 2015

6. Kuulustelu


Kuulustelu on meitsin TM 3/2015 idioottitrilogian yksi kulmakivistä. Yhden sointukierron raivostuttavasti päähän tarttuva pöhköily. Kappaleidea on rosmottu suoraan jostain karmeasta Ranskalaisesta elokuvasta johon törmäsin kanavasurffailun lomassa. Wanhojen Ranskalaisten Autojen harrastajana pysähdyin kattomaan, josko leffassa näkyisi hienoja ajopelejä vaan ko. hetkellä leffassa oli menossa maailman kököin verilöyly ja sitä seuraava kuulustelutilanne, jossa kuulusteltava totesi "plum-plum tralaa" josta tuli kappaleen kertosäe. Saatto se kyllä sanoa jotain muutakin, mutta luulen että se sanoi noin.

Kuvitusvaiheessa olin saanut jo lainaan Wacomin A4 tabletin, joten vältyin aikaa ja kärsivällisyyttä vievältä skannailulta. Mielestäni kuvitustekniikan vaihtaminen ei ainakaan parantanut kuvan laatua, mutta silkkoa ja suttua syntyi huomattavasti nopeammin.

Tässäkin yritin animoida mm. ukkeleiden jalkoja & päitä ja vaikka mitä, mutta eihän siitä tullut muuta kuin holtitonta sätkyttelyä. Hinta-laatu.

-toppo-

ps. Piti ihan tarkistaa asia, leffa oli Jean-Luc Godardin Pierrot le fou (1965).Puuttuuko elämästäsi TM3/2015? Ei hätää, apu löytyy täältä!


TEKRAMÜTISCH:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti