tiistai 31. maaliskuuta 2015

12. Hapannaama


Kappale oli eka jonka kuvitusta kokeiltiin. Tai mie kokeilin. Tilanne tuli ajankohtaisesti puoliväkisin kun hokattiin, että Tomi on reissussa alkukevään eli uusia videoita ei päästä kuvaamaan ja videot olis saatava myös TM3/2015 biiseistä. Joululle kokeiltiin Jukan kanssa 2 biisin kuvausta meitin Saunassa ja se oli niin nöyryyttävä kokemus, ettei toiste ominpäin moiseen ruveta. Muuta siis piti keksiä...

Noh, seuraavaksi yritettiin varovasti urkkia josko Tomi voisi kysellä Daideilijaduduiltaan, joita hänellä on omien sanojensa mukaan Baljon, löytyisikö sieltä kuvittajia ralleille vaan vastaukseksi tuli kovaa huutoa ja sadattelua, niin ku aina, eli ainoaksi vaihtoehdoksi jäi itse tuhertelu. 

Kappaleen kuvat tuhertelin puolihuolimattomasti yhelle A4:lle, jonka skannasin ja leikkelin sitten iMovien aikajanalle. Kuvasuhde vaihtelee ihan miten sattuu, mutten siitä juuri piitannut koska kyseessä "vaan testiversio". Yllätyksekseni muutama kuva jopa rytmittyi sanojen kanssa melkein kohilleen. Viime metreille asti olin tekemässä kuvitusta uudelleen, mutta tämä sutaisu jotenkin sopii kappaleen tunnelmaan niin hyvin että lukitsin version just tämmöiseksi.

Hapannaama on meikän idioottitrilogian kantava seinä, viimeinen naula ja Ulv Suvunpönkkä. Se on ihanan raivostuttavan päähän täipopulaation lailla tarttuva rallatus, jonka peräsuolen lämmöllä omistan kaikille liian nuorena aikuistuneille, paskan tärkeille nirppanokille ja niuhoille, kiipijöille, kellon kyttääjille, perinteisellä hiihtäjille, besserwissereille, väliportaan pikkuhitlereille, korpinjämien suojista uhoajille, risteysalueella ohittajille, etusormen heiluttajille, kivan kieltäjille, jarrullaseisojille ja ansiotta itsensä ylentäjille.

Meille.

-toppo-Puuttuuko elämästäsi TM3/2015? Ei hätää, apu löytyy täältä!


TEKRAMÜTISCH:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti