maanantai 22. joulukuuta 2014

Jallutontun jouluretkiKiitokseksi kaikille Tekramüsiikin ystäville päätimme tehdä pienet joulubonuslaulut ja Jukan kanssa taivuttelimme Tekniikan pojat Tomin ja Jannen tekemään kappaleisiin sanat. Yritimme jopa saada heitä lauluhommiin vaan se tuntui olevan ylivoimainen tehtävä :) Mie sain Jannen tekstin "Jallutontun jouluretki". Kuulemma eka mitä ikinä on kirjottanut, ei uskoisi on sen verran mainio tarina! Ja kaiken lisäksi tosi!Tomilla oli muita kiireitä, joten sovittiin että kuvataan Jukan kanssa omin avuin meikän pihasaunassa. Somistimme paikat jouluvaloin ja asiaankuuluvin bling-blingein ja lähetimme Tomille kuvia, jotta josko kelpaa ja kelpasihan ne. Vähän piti valoja kikkailla vaan muuten bueno.

Väkersimme kahen kameran virityksen ja kytkimme Zoomin moniraiturin, joten sekä kuvan että äänen pitäisi tallentua moitteettomasti ja ihanasti, vaan jotenkin se nyt taas meni munilleen. Loikimme vuorotellen lauteilta ylös & alas laittelemassa kameroita päälle & pois ja operoimme Zoomia zulu-pohjalta ja n. tunnin tallentelun ja kuvaamisen jälkeen huomasimme että perrkle, paremman kameran kuvasta leikautuu päät pois. Eipä sähisyttäny! Kaikki alusta. Ja saunaa tuli lämmitettyä vähän liikaa, lämpöä joku +50C äh ja puh!

Lopulta laulut saatiin ns. purkkiin ja innoissamme teimme jopa pari jouluista sketsiäkin. Tätä kirjoittaessani en o vielä nähnyt mitä Tomi meidän sessioista on taikonut, mutta mielenkiinnolla odotan!

-toppo-Hyvää kuvaahan nuo veikkoset saavat aikaiseksi omin voiminkin. Paremmaksi kameraksi osoittaui matkapuhelin mutta hieman digirupista jälkeä sekin tekee heikohkossa tunnelmavalossa näköjään. Pientä kikkailua ja värisäätöä sekä hieman lumihiutaletta päälle ja vot. Sopivasti hyvä vilmi siinäkin mielessä että ammattimiesten silmiä alkaa koskea ja kovaa. Alkuplanssistakin tuli hieno, vaikutteet löytyvät hakusanoilla russian constructivism.

Sketsien kanssa piti purra hammasta että maltoin laittaa pätkien päätteeksi ne versiot mitkä eivät ala naurattamaan.

-Tomi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti