maanantai 30. tammikuuta 2023

Nyt rokataan ja rollataan!

Kappas kappas hei!

Kuri ja järjestys se olla pitää näissäkin hommissa. Siispä: 34. tallenteemme eli tuttavallisemmin TM1/2023 on päästänyt ensiparkaisunsa knallipäisten kätilöittensä toimesta. Ristiäiset pidettiin saman tien liiterin katon ja knallipäisten vanhempien liikutuksesta kosteiden silmien alla ja nimeksi annettiin MUCHO GRANDE LOCO ROCK Ü ROLL.

 


 

Kyllä, nyt rokataan ja rollataan! Kuten nimestä voinee päätellä, tallenteen tulikuumina hehkuvat 10 rokkirykäisyä ovat sitä itseään eli ROKKIA! 

Pelko pois; soitto soi ja laulu raikaa kuitenkin tuttuun T-tyyliin. Löytyy mm. rumpua, sähkökitaraa, bassoa, torvea, koskettimia vaan ei nylonkielisiä kitaroita eikä sukipöksyjä. Väärin, yhdet sukipöksyt olikin viritetty pop-filtteriksi mutta ei siitä sen enempää. Satunnaisen testikuuntelijan sanoin: Tätä on rock and roll vuonna 2023!

Alkuvuonna päättyi myös yli 3 vuotta kestänyt keikkatauko, kun nousimme esiintymislavalle Kerubin kellarissa 14.1.2023 klo 19.15. Ohjelmistossa oli paljon ennensoittamatonta materiaalia, mutta ahkeran treenauksen ansiosta emme liiemmin töpeksineet. T-kirjain ja munakello tosin unohtuivat matkasta. Nylonkieliset kitarat jätimme sovinnolla liiteriin ja pakkasimme mukaan 2 kpl stratocaster-tyyppisiä sähkökitaroita! Ja vahvistimet! Ja savukoneen! Kivaa oli! Kiitokset kaikille paikallaolleille ja Kerubille! Kiitos kuvista ja videoista, hra Crocsy Music.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti