perjantai 25. tammikuuta 2019

TÄSSÄPÄ TEILLE TM1/2019!



Hei vaan folks!
Viides tuotantokausi jatkuu vuoden ensimmäisellä mutta tuotantokautensa toisella tallennejulkaisulla joka on mielikuvitusta kutkuttaen nimeltään Potut Pottuina, Tässäpä Tekramütisch. Höh? tuumii moni teistä, eikös se ole TM1/2019

Pöh! sanoo Tekratoimisto; sehän on molempia!

Juu, paljon on lunta tupruttanut ja kenkä kuluttanut Liiterin polkua molemmin puolin joulua ennen kuin 12 upouutta musiikkiteosta on saanut nähdä päivänvalon. Lihasta säästämättä ja laadusta tinkimättä Tekramütisch-kaksikko kera kansitaiteilija Laiska Lajusen ja Tekratoimiston horjumattoman tuen on loihtinut eteenne teoksen joka hakee vertaistaan jopa Tekramütischin laajasta tuotannosta. Harvoin, jos milloinkaan on kuultu ja nähty näin kattava paketti silmiä hivelevää värikylläistä kansitaidetta ja häkellyttävän tutunkuuloista mutta niin tuoretta musiikki-iloittelua! 

Nyt ei pohdiskella, nyt ammutaan hehtaaripyssyllä sinne tänne!



Vaikka kappaleiden sävy ensikuulemalta on mitä on, niin mistään uudesta ei ole kyse, vaan kuultavissa on luonnollinen jatkumo Havukka-ahon ajattelijan ja Mielensäpahoittajan välimaastossa operoivasta sarkastisesta höpsismistä. 

Kappaleiden äänimaisema on kosketinsoittimista pääasiassa johtuen mustavalkoisempi ja soitinosioissa voi harjaantumatonkin korva kuulla jo parhaimmat päivänsä nähneen lumikolan charmikkaan, vääntyneen svengin unohtamatta laadukkaimman nykytaidemusiikin ja jazz-musiikin perintöä.  Kuorolaulun voimaannuttavaa vaikutusta olemme myös hyödyntäneet siellä täällä, koska haluamme tarjota teille vain parasta ja kaikkea hyvää siinä samalla!

Kappaleiden teksteissä pohditaan tälläkin kertaa liian monille niiden arkisuuden vuoksi huomaamatta jääneitä, mutta silti merkityksellisiä asioita, kuten loman tärkeyttä, kehollisuutta, tunteiden käsittelyä, pientä liioittelua, lautapelejä, hankaluuksia ja pulmia, numerologiaa, käänteis-Strömsöä, fisujen jallitusta, läsnäolemattomuutta, flavonoidilähdettä ja minuuden monia puolia perinteisiä rakenteita ja soitinnuksia omintakeisesti ja ennakkoluulottomasti yhdistellen.

Huh huh, nyt vedämme henkeä hetken pienen ja tartumme sitten härkää sarvista jotta TM3/2019 ilmestyisi aikataulussaan eli kevään korvilla! Askelmerkit ovat selvillä ja tahtotilassa löytyy!

Suosi hyvää suomalaista tee-se-itse musiikkia ja sijoita muutama roponen yhtyeemme bandcamp -sivustolta löytyvään versioon jossa hinta kohdillaan ja mahtavat bonukset bonuksena!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti