maanantai 28. toukokuuta 2018

TEKRAMESTARI (TM5/2018) ON KAIKKIALLA!



28.5.2018
Päätämme neljännen tuotantokautemme hyvin kesäisissä tunnelmissa. Tuloksena on jälleen tuttavalliseen tapaan railakas ja aurinkoisesti rullaileva rytmi- ja melodiakaruselli nimeltänsä TEKRAMESTARI, tuttavallisemmin TM5/2018.

Vesikirpun vikkelyydellä viipottavan uutuusäänitteen kuulokuva ja äänimaisema sekottelee ainutlaatuisella omintakeisuudella niin käkikellon tarkkuudella raksuttavia konerytmejä, pajupillimäisiä puhallinosuuksia, kuin myöskin kauniisti kajahtelevia ja kuulaita sekä monikerroksisia lauluharmonioitakin. Kappaleiden teksteissä pohditaan tälläkin kertaa monille niiden arkisuuden vuoksi huomaamatta jääneitä, mutta silti merkityksellisiä asioita, kuten sankaruutta, lässytystä, kyläilyä, hevosia ja luontoa  konventionaalisia rakenteita ja soitinnuksia ja tinnituksia karttelevan musiikki-ilotulituksen tukiessa ja värittäessä kertomuksia elektroonisia ja etnisiä elementtejä riemastuttavasti yhdistellen.




Tiesitkös tämän Tekramütischistä?


TEKRAMESTARI
on jo 16. yhtyeen julkaisu reilun kolmen vuoden sisällä, 20. jos mukaan lasketaan kesällä 2015 julkaistu ja jo loppuunmyyty TM47, ensimmäisen tuotantokauden 4 julkaisua sisältävä kokoelmakasetti, kesällä 2016 julkaistu ja jo loppuunmyyty TM48+, toisen tuotantokauden 4 julkaisua ja 2 bonuskappaletta sisältävä kokoelma-cd, jossain välissä julkaistu eläväinen livetallenne No sleep ’til Botania sekä kesällä 2017 julkaistu, kolmannen tuotantokauden summaava cd-äänite TM44+4.

TEKRAMESTARI -äänite löytyy kaikista tärkeimmistä musiikkipalveluista kuten iTunes, Deezer ja Spotify.

Tekramütischin Bandcamp –sivustolta löytyvä paketti sisältää bonuksina TEKRAMESTARI -laulukirjasen sekä Laiska Lajusen laatimat, superupeat äänitteen DIY –kannet.

Aurikoista kesää!

Terveisin

T-tuotannon koko T-tiimi.


T-INFO:
Email: tekramutisch@gmail.com
Kotisivut: http://tekramutisch.blogspot.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/tekramutisch
Bandcamp: http://tekramutisch.bandcamp.com
Youtubekanava: https://www.youtube.com/channel/UClnpp_1QFk1UAO4oHMYvuLQ
Soundcloud: https://soundcloud.com/tekramutisch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti