tiistai 30. toukokuuta 2017

TEKRAMÜTISCH TM5/2017, 3. TUOTANTOKAUDEN UPEA FINAALI JULKAISTU!30.5.2017
Tekramütisch, eli Toppo Koponen ja Jukka Hyrkäs,  jatkaa kolmatta tuotantokauttaan siitä mihin kauden kolmannella äänitteellä TM3/2017 jäätiin sekoittaen entisestään omaa merkittyä pakkaansa värittämällä ja kumittamalla hieman 8 bittisesti svengaavaa omintakeista poljentoaan kevyillä etnisillä vaikutteilla. Uunituoreesti höyryävän TM5/2017 äänitteen kuulokuva ja äänimaisema on tulvillaan, no ainakin puolillaan, 5 tahi 7 -tavuisia lauseita, alkukesän paniikkia, auringon lämmittämän rintamamiestalon eteläseinälle kokoontuvia pörriäisiä, myyrän kaivantoja ja jo miltei sulaneideiden lumipeitteideiden alta kurkottelevia ensimmäisiä leskenlehtiä ja rantojen tyyppejä.

Kappaleiden teksteissä pohditaan tälläkin kertaa monille niiden arkisuuden vuoksi huomaamatta jääneitä, mutta silti merkityksellisiä asioita, kuten jalanjälkiä, kuminauhoja, virtauksia, noituutta, astraalimatkailua, hyvän meiningin ja ätmöksen nurjaa puolta, savuisia salonkeja, napostelua ja herkuttelua ja veden eri elementtejä konventionaalisia rakenteita ja soitinnuksia karttelevan musiikki-ilotulituksen tukiessa ja värittäessä kertomuksia elektroonisia ja etnisiä elementtejä jännittävästi yhdistellen.
TM5/2017 on yhtyeen 12. studioäänite reilun kahden vuoden sisällä. TM5/2017  tulee löytymään kaikista tärkeimmistä musiikkipalveluista. Tekramütischin Bandcamp –sivustolta löytyvä paketti sisältää bonuksina remix-versiot aiemmin demotetuista kappaleista Hauva ja vauva (sir Richard ”Canadian Dick” Cheesus-Rhesus -remix) sekä Moukka (Mose S indahose -remix), TM5/2017  –laulukirjasen sekä DIY –kannet.

Tässä olisi
soittoa ja laulua
sielukastakin

Kuuntele yksin
kaksin tai porukassa
muistathan lääkkeet

TEKRAMÜTISCH: TM5/2017
1. Kutkuttava müsteeri
2. Äärirajoilla
3. Kirjojen orja
4. Noita-akka
5. Kansallismaisemaan
6. Musta mieli
7. Jytäpari
8. Överitpöverit
9. Lasse ja hauki
10. KarillaTerveisin

- T-tiedotusosasto (se virallinen) -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti