keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

TADAA!!!!!: TM3/2017Hei vaan kaikki rakkaat Tekra-musiikista pitävät ihmiset. On taas uuden julkaisun julkaisuajankohta ja sen kunniaksi raotamme hieman sanaista arkkuamme ja kerromme kenties kuumottaviakin Tekra-kuulumisia. Alkuun shokki-uutinen: TM3/2017 sisältää tavanomaisesta poiketen VAIN 10 kappaletta! Mitä ihmettä on tapahtunut?

Eipä hätää, kerromme kaiken. Koska nykyelämän vaatimukset niin työssä, kotona ja miksei vapaa-ajallakin kasvavat koko ajan yhä suuremmiksi, olemme mekin Tekratoimistossa pakotettuja tekemään itku silmässä ja käsi sydämellä raskaita päätöksiä tinkimättömän tuotantomme suhteen. Tämä on tarkoittanut käytännössä studiopäivien vähenemistä, lähinnä ajankäytöllisistä syistä johtuen.


Olemme ratkaisseet ongelman pitkällisten ja raskaiden neuvotteluiden kautta ja lopputulos on se että tästä lähtien panostamme entistä enemmän LAATUUN määrän sijasta. Kaiken tämän voitte kuulla jo TM3/2017 digi-tallennejulkaisulta. Vai mitä tuumitte seuraavista sointumerkinnöistä: A9, E/F#, A11(omit 5), Fmaj13sus2, F#7sus2 ? Entä miltä mahtaa kuulostaa seuraavanlainen soinnutusmerkintä: Ebmaj7(b9, omit 3, 5)/Fb ? MAHTAVALTA!, huokaa Tekratoimiston väki kuorossa päät ihastuksesta ymmyrkäisinä. 

Kuinkas lyyrisen puolen on käynyt? EI OO TODELLISTA! IIIIIIIK! HOMEROS JA SHAKESPEARE, YOU'RE NEXT! (suora lainaus Tekratoimiston äänimaisemasta 3.3.2017 KLO 14.47). Tämä ei toki tarkoita sitä että aikaisemmat julkaisumme olisivat kärsineet MILLÄÄN MUOTOA huippulaadukkaista esityksistä määrän kustannuksella!


Ensi kuulemalta TM3/2017 saattaa aiheuttaa valveutuneessakin musiikkiimme jo vuosikausia perehtyneessä ystävässä ns. höh-reaktion; "tämähän on jo kuultu, missä hitit, no joo" ja muut edellisten kaltaiset kommentit pyörivät epäsäännöllistä ympyrää kuulijan hämmentyneessä mielessä lisäten epätietoisuutta joka kyllä hälvenee lisäkuuntelukertojen myötä. Asiaa on nimittäin hutkittu ja tutkittu perinpohjaisesti Tekra-laboratorion salaisissa ihmiskokeissa (ihmisiä ei vahingoitettu kokeiden aikana, tiedoksi vain) ja voimme vakuuttaa että suupielet kääntyvät ennen pitkää messevään hymyyn ja kuulijan tekee mieli karjua että "MINÄHÄN TIESIN! HE EIVÄT PETTÄNEET TÄLLÄKÄÄN KERTAA! JUMALAARE, KALJAA! LIHAA! PERUNAA!"

Kappalemateriaali on taattua 10+-laatua kautta linjan. Monia eri tulkintalinjoja sisältävissä teksteissä käsitellään kaikkea mahdollista kuten päähineitä, oman tiensä tinkimätöntä tallaajaa, vitsailevaa huumorinystävää, eläinten ja ihmisten tuhansia vuosia jatkunutta yhteiselämää, mekaanista robotiikkaa, melkein yliluonnollisia ilmiöitä, kotona asumisen vaaroja, ns. singer/songwriterin ns. sielunelämää, sokerihumalan aiheuttamaa lukihäiriötä, vanhan liiton opiskelijaelämää sekä lukemattomia muita aiheita ja seikkoja.

Lisäksi TM3/2017-tallenteelta löytyy ns. bonus-materiaalia, tällä kertaa sekä liiterin että musahuoneen lattialta löytyneitä, mahdollisesti TM5/2017-julkaisun demoja, joista toistaiseksi tuntemattomat tulevat musiikkimaailman huipputähtiystävämme ovat tehneet omat remix-uudelleenmiksauksensa. DJ MC Pölhö-Gustaa suoritti musiikkilääketieteellisen obduktion Jukan demosta työnimeltään "Olen vanha ja tarvitsen nämä rahat". DJ MC Pölhö-Gustaa on tuttu luottokaraokeisäntä/tiskijukka Tekratoimiston tuotantokausikaronkoista, ja voimme vain sanoa että huh huh mikä meisinki niissä pippaloissa onkaan ollut. Hallelujah! I'm a tiger!

Toinen TM3/2017 -tallenteen bonuksista on Kanadalaisen vaihtoehto-opiskelijan Dick Cheesuksen loihtima voimadiskoversio Topon kappaleesta "Musta mieli". Dick vietti syksyn 2016 Joensuussa vaihtoehtoja opiskellen ja innostui niin kovasti Tekramusiikista, että vaatimalla vaati saada versioida jonkin T-tuotoksista ja sehän hänelle  suotiin. Hieman pitkin hampain. Kappale Musta mieli on poljennoltaan vankka ja sisältää koukun. Kiitokset ja terveiset Dickille sinne Kanadojen luvattuun maahan, tänne ei ole enää tulemista.
Toivottavasti pidät TM3/2017-digitallenteesta! Kaikkea hyvää!

terveisin Tekramütisch

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti