tiistai 13. syyskuuta 2016

KIITOKSIA LA BARRE -PEOPLE 10.9.2016Huolellisen harjoittelun jälkeen oli hyvä hiippaille La Barreen lämmittelemään tupaa 7 Stout Clania varten. Olimme jälleen muokanneet ohjelmistoamme sekä omaksi että yleisön virkistykseksi siinä enemmän tahi vähemmän onnistuen. Enimmäkseen enemmän, ajoittain vähemmän.Upouusi savukoneemme valitettavasti joutui jäämään Liiteriin sillä La Barressa on savustaminen kielletty, mutta vihreänä hohtava T -kirjain oli käytössä tunnelmaa luomassa. Diskopallot unohtuivat autoon, vai unohdettiinko tarkoituksella, siinäpä pohdittavaa.Soitto aloitettiin tasan jetsulleen sovitusti klo. 23.00 ja munakello pyöräytettiin 45 minuutin kohdalle. Paikalla oli kourallinen yleisöä, eturivissä muutamia kovaäänisiä knallipäitä jotka sinnikkäästi mankuivat Kanttarelli -kappaletta koko keikan ajan. Onneksi heille kelpasi muukin yhtyeemme materiaali, joten pahemmilta konflikteilta vältyttiin. Meluhaitoilta ei.

Harjoittelusta huolimatta esityksessä oli hieman hutiloinnin makua, ainakin omalla kohdalla, ja eturivin kovaääninen metakointi oli hukuttaa ja välillä hukuttikin pikkuruisimmat kappaleemme tyystin alleen. Moite siitä. Jukka laittaa kaiken epäonnistumisensa flunssan piikkiin.

Kello kilahti suorastaan helpottavasti Tekramyytti -kappaleen päätteeksi ja pienen pohdinnan jälkeen päätimme jatkaa vielä soittoa 15 minuuttia ja informoida ihmisiä 6 viimeisestä vielä myymättä olevasta TM48+ cd:stä.

Tiedoksi ja muistutukseksi, Levy-Eskoille jäi kuulemma vielä 5 kpl jos jotakuta mattimyöhäistä sattuu kiinnostamaan. Lisää ei ole tulossa.

15 minuutin kuluttua, Hissimusiikki -kappaleen kesken päättyneiden viimeisten sulosointujen kaikuessa 3/4 tyhjässä salissa, keikka oli sitten ns. taputeltu, jonka jälkeen pakkasimme kiireesti kamat, myimme cd:t, joimme rahat ja menimme koteihimme.

Sen pituinen se.

Kiitokset siitä.

-toppo-

Ai niin, tulihan se Kanttarellikin lopulta. Encore-osuudessa. Sitten kun möliseviltä knallipäiltä oli kiristetty molemmille savunmakuiset whisky -juomat, jotka eivät olleet savuwhiskyä nähneetkään. Yäk ja nam, kiitos kuitenkin.

Statistiikkaa ja viiliksiä- tunnelma rauhaton, hieman liian meluisa
- yleisöä n. 30 henkeä
- TM48+ äänitettä myytiin  5kplEi kommentteja:

Lähetä kommentti