perjantai 6. toukokuuta 2016

TM5/2016 IS DEAD - VIVA LA TM220V!Niinhän siinä sitten kävi, että TM5/2016 julkaisu meni ns. myttyyn eli peruuntui. Onneksi emme antaneet em. tapahtuman pitkään korvennella knalliemme alla, vaan päätimme välittömästi laatia korvaavan julkaisun. Sen nimeksi tulee osuvasti ja nasevasti TM220V. Nimi tulee siitä että sen tekemiseen on käytetty enemmän sähköä kuin meidän aiempiin äänitteisiin yhteensä!

Tätä lukiessanne materiaali on jo Liiterissämme sävelletty, sanoitettu, sovitettu, soitettu, laulettu ja äänitettykin ja se on paraikaa äänitohtori Väänäsen vastaanotolla optimoitumassa ja marinoitumassa semmoiseen kuosiin, että voimme julkaista sen kaikkien riemuksi ja iloksi vielä tässä kuussa eli toukokuu on pelastettu!

Lauantaina 7.5.2016 klo. 12:15 säntäämme Videopimpsteri Riionheimon kanssa kuvaamaan videoita uusiin kappaleisiimme paikkaan, jota emme tässä voi paljastaa, mutta siellä tulee olemaan ihanasti rappiota, raunioita ja ihmisten hylkäämiä rikottuja esineitä. Miljöö sopii loistavasti TM220V -äänitteen iloiseen ja vallattomaan äänimaisemaan! Videoita tullaan julkaisemaan touko- ja kesäkuiden aikana sopivin välein eli ns. fviilispohjalta.

Oho, meinasi unohtua, että mehän kuvasimme runsaasti materiaalia myös TM3/2016 -äänitteiden kappaleista, eli niistäkin on postuumisti luvassa vino pino vinoa katsottavaa!
Kesä meidän, joka olet Suomessa, on T -miesten osalta vielä hiukan ns. vaiheessa eli lukuisista yrityksistämme huolimatta meitä ei juurikaan ole esiintymislavoille tahi -areenoille kelpuutettu, mutta toivossa eletään...

Toivoa se on epätoivokin, sanovat pessimistit, mutta me emme moiseen syyllisty tahi taivu. Toivossa siis eletään.

Hei, sapettaako Fortumin hinnat? Viekö PKS töpselitkin seinästä?

Ei hätää, TM220V auttaa! Halvalla!

Toukokuussa!

-toppo-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti