maanantai 14. joulukuuta 2015

HIIVATIN HYVÄÄ JOULUA JA TEKRAISTA UUTTA VUOTTA 2016!



LOPPU- VAAN EI HARAKIRI 14.12.2015!

Niin on ollut kiireitä ettemme ole juuri tänne kerenneet kirjoitella, mutta summataanpas tässä nyt ja näin kaikki, mitä meille on kerennyt edellisen urakan jälkeen tapahtua!



TM11/2015 julkaistiin suunnitelman mukaisesti 23.11.2015 ja hyvin ovat ihmiset siitä tykänneet. Digitaaliäänitteitä on mennyt useita kymmeniä ja Facebook -sivustollemme on kertynyt tiukaupalla uusia tykkkääjiä. Tykkäämme olla tykättyjä, kukapa ei!

Riinheimon Tomin Hankikanto Oy askarteli jälleen videot kaikista TM11/2015  äänitteen kappaleista ja ne löytyvät meidän Youtube -kanavaltamme.



Mukana myös Vuhvelituotannon uunituore animaatio kappaleesta Murmeli - kerrassaan hurmaavaa!



Tekrakuomien kappale Tähtijannu oli myös YLE:n Levylautakunta ohjelmassa arvosteltavana ja se tuli upeasti kahdenneksi 20 pisteellä. Voittajaksi tuli Jukka Poika 22 pisteellä. Raadissa olivat tällä kertaa Tero Liete, Esa Eloranta ja Kirsi Väänänen. Kiitokset heille, he ovat viisaita ja älykkäitä ihmisiä!



Tämä vuosi huipentuun Tekramütischin osalta perjantaina 18.12.2015 klo. 22:30 La Barren keikkaan ja sen jälkeiseen pikku-joulugaalan, jonka vietämme koko Tekratiimin voimin Marjalan ABC:llä klo. 23.50 alkaen.

Hyvää ja mahtavaa ihan kaikkea, seuraavaksi pukkaakin sitten TM1/2016 -äänitettä, jonka askartelu eteneekin hurjaa vauhtia. Siltä löytyy mm. Fakiiri, Turvallinen olkapää, Paraskin puhuja sekä Kaupungin iloisin pikku-gootti kappaleet!

-toppo-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti