keskiviikko 11. marraskuuta 2015

LIVE IN HOF HALLOWEEN 31.10.2015 SOUNDCLOUDISSA JA VÄHÄN MUUTAKIN!


Hei rakkaat Tekramusiikin ystävät!

Eilen saimme haltuumme tulevan TM11/2015 äänitteen masteroidut kappaleet ja ne kuulostivat supermahtavilta. Iso kiitos ja syvä kumarrus Väänäsen Jonelle - olet parsa ja best!

Tulevasta äänitteestä innostuneina säntäsimme kuvaamaan myös tulevan äänitteen kannen upeaan, haisevaan, märkään, kosteaan ja pimeään kellariin. Kameran taakse lahjoimme toisen Tekratoimiston tytöistä, Sirpan (nimi muutettu). Kiitokset hänelle kärsivällisyydestä.

Kovin jänniltä näyttää lähikuukaudet, päivät ja viikot, sillä tulossa on ainakin uusi digiäänite TM11/2015, siihen liittyvät Hankikanto Oy:n tuottamat videot sekä muutamia keikkojakin!

Sen verran juhlistamme menneitä, että olemme ladanneet Soundcloud -tilillemme Euroopan kiertueemme päätöskeikan Hofin Kunstkaufhausissa ja siitä pääsee nauttimaan täältä:Kannattaa kuunnella asap, sillä aktiivisesta tuotantotahdistamme johtuen olemme pakotettuja poistamaan vanhimpia julkaisuja uudempien alta! Tämän alta roskiin joutuivat ainakin TM11/2014 sekä TM1/2015 äänitteiden videosoundtrackit. Pahoittelemme.

-toppo-

PS. TM47 -kasetteja on vielä muutamia jäljellä, hopi-hopi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti