lauantai 8. elokuuta 2015

LÄMPIMÄT TERVEISET ILOMANTSIN HILLYBILLYHILL JAZZ & BLUES FESTIVAALEILTA 7.8.2015


Tekramütischin vilkas kesäkausi päättyi upeisiin tunnelmiin Ilomansin Blueberryhill -festivaaleilla klo. 23:30. Meillä oli illan aikana peräti 3 settiä, joten tekemistä ja jännäämistä riitti. Teimme huolellisesti pohjatöitä opettelemalla kappaleet entistä paremmin ja järjestelimme settilistan mykistävän tehokkaaksi. Lisäksi olimme hankkineet uuden lavakoristeen, n. 30 cm korkean valaistun T -kirjaimen sekä Tekramarkettiin myyntiin 100kpl upeita 2.5cm rintanappeja.



Draaman kaari sujui hyvin pitkälti odotetusti, eli ensimmäinen esitys oli hyvin jäyhä ja asiallinen, seuraava hieman rennompi ja illan viimeinen sitten suorastaan jo villi, meidän asteikollamme. Jukkakin jo puhui kappaleiden välissä.



Hieman harmillisesti olimme unohtaneet kellopelin ja melodikan Liiteriin ja tämä pakotti tekemään uusia, välillä hieman humoristisiakin sovituksia tutuista kappaleista kuten Kaivossa, Kuutamolla ja Rockabilly king kong. Ukulele unohtui autoon joten monien suosikkiralli Eläinpuistossa piti jättää väliin.



Noh, pienistä höpsähtelyistä huolimatta Hillybilly-yleisö piti esityksestämme ja Tekramarketissa kävi melkoinen sutina kun Tekratuotteet vaihtoivat omistajaa. Taisimme myydä 4 latauskoodia ja 10 pinssiä. Ei ihme, sillä hinnat olivat todella kohdallaan, pinssi 1€ ja vapaavalintainen Tekraäänite + pinssi maksoi 5€.



Mukavan illan kruunasi vielä Järjestäjien ja Hermannin viinitilan lahjoittamat Tekramütisch -nimikkoviinit, Jukalle meni valkea miulle punainen. Winp-wimp situation niin kuin ulkomailla sanovat!



Tästä on mukava jatkaa kohti syksyn seikkailuja ja uutta tuotantokautta, josta voisin paljastaa sen verran, että ensimmäisen täysipitkän julkaisun nimi on TM11/2015.

TM47 -kasetista on tulossa pieni lisäpainos, mutta siitä tarkemmin myöhemmin. Vielä ei kannata lähetellä tilauksia.

-toppo-

Myynti:
- latauskoodi+pinssi paketteja 4kpl, pinssejä 10kpl

Tunnelma:
- nousujohteinen, rempseytyvä

Yleisö:
- 100 + lauma lampaita ja muita kotieläimiä

Setti:
- 3 x 20 minuuttia sekä n. 5 minuutin encore 2. setissä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti