tiistai 10. helmikuuta 2015

TYYNTÄ TEKRAMÜRSKYN EDELLÄ?



Hei rakkaat Tekramütischin ystävät!

Jukan kanssa työskennellään paraikaa raivokkaasti seuraavan Tekrajulkaisun, TM 3/2015 kimpussa. Julkaisulle tulevat 12 kappaletta on jo tallessa ja ääniguru Väänäsen Jonen hellässä huomassa viimeisteltävinä. Ensimmäisten ääninäytteiden perusteella tulossa on jälleen genrensä klassikko. Klassikkousarvoa ei vähennä yhtään se, että valitsemassamme genressä ei juurikaan ole muita varteenotettavia toimijoita. Se on heidän vikansa, ei meidän.

Videovastaavamme Tomin seikkaillessa Maailmalla olemme pakoitettuja tekemään musiikin lisäksi myös videot itse! Työläiden itsekuvattujen ja -näyteltyjen Jouluvideoiden jälkeen päädyimme toiseen lähestymistapaan, tuherteluun ja askarteluun. Kävimme hankkimassa molemmille uudet, entistä tehokkaammat lukulasit sekä Bilteman taiteilutarvikesetit. Tässä blogikirjoituksessa näkyvät kuvat on luotu em.  varusteita hyödyntäen. On ITE johtotähti ja DIY määräilee. Ja myös halvinta. TM 3/2015 julkaisujuhlat poisjuhlitaan Joensuun Botaniassa perjantaina 13.3.2015, mutta siitä tarkemmin hiukan myöhemmin... Jännännännää piisaa!



HUOMIO JA OBS!
Tekramütisch esiintyy Joensuun kaupunginkirjaston Musiikkiosastolla keskiviikkona 18.2.2015 klo. 18:00. Tilaisuuteen on ilmainen sisään- ja ulospääsy. Paikalla myös Tekrashop, josta voi hankkia aiempia Tekrajulkaisuja suorastaan pilkkahinnalla. Käteisellä.

Tervetuloa!

-toppo-

PS. Kaipaatko Tekramusiikkia? Sitä löytyy täältä:

Bandcamp: https://tekramutisch.bandcamp.com/
Deezer: http://www.deezer.com/album/9433370
Spotify: http://open.spotify.com/album/3tOsADvU6Ijd76vjuecIcD
iTunes: https://itunes.apple.com/fi/album/tm-1-2015/id954972796?l=fi
Googleplay: https://play.google.com/store/music/album/Tekram%C3%BCtisch_TM_1_2015?id=Buxdioeu3zgmdb4ea6smzyso4eq

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti